Banka Hesap Numaralarımız

+90 553 859 5959

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 20:00

BLOG
Anasayfa Blog Enerji Nakit Hatları (ENH) Kuşkonmaz Teli Kullanımı

Enerji Nakit Hatları (ENH) Kuşkonmaz Teli Kullanımı

29 Eylül 2019

Beyazgül GROUP firmasının üretimi olan Plastik Kuşkonmaz Bariyerleri, Enerji Nakil Hatları – Trafo Kuşkonmaz – Kuşkonmaz Direk, Aydınlatma Direkleri, Alçak gerilim ve orta gerilim enerji hatlarında sıklıkla kullanılmaktadır.

Plastik kuşkonmaz ürünlerimiz tüm enerji şirketlerinin teknik şartnamelerine uygun olarak hazırlanmıştır. Şartnamedeki teknik özellikleri birebir olarak karşılayan ürünlerimiz en uygun fiyatlar ve en kaliteli malzemeler ile üretilmekte olup Enerji nakil hatlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Beyazgül GROUP firmasının üretimi olan Expel Plastik Kuşkonmaz Bariyerleri, Enerji Nakil Hatları – Trafo Kuşkonmaz – Kuşkonmaz Direk, Aydınlatma Direkleri, Alçak gerilim ve orta gerilim enerji hatlarında sıklıkla kullanılmaktadır.

Sektörün öncü lideri olarak ve Türkiye’de bir ilk olarak geliştirdiğimiz bu ürünümüz Kuşların elektrik tellerinde meydana getirdiği hasarları ve maddi ödenekleri minimuma indirgemektedir. Türkiyenin hemen hemen her bölgesinde uygulanan ürünümüz enerji firmalarının maliyetlerini %80 oranında azaltma sağlamıştır. Hemde canlılarımızı KORUYARAK onların sayısız ölümlerine ve çarpılmalarına dur demiştir.

Uzun süren arge çalışmaları doğrultusunda ortaya çıkardığımız 6 Adet TSE belgesi bulunan TSE – EN Belgesi Bulunan ve CE Sertifikasına sahip olan ürünümüz. Sıklıkla tercih edilmektedir. İletişim Numaramız üzerinden bizler ile iletişime geçerek detaylı bilgi sahibi olabilir, Mail adresimiz üzerinden FİYAT TEKLİFİ alabilir, ÜRÜNLERİMİZ kısmından ise ürünlerimizi inceleyerek talepleriniz doğrultusunda sizleri kuş problemlerinden %100 kurtaracak olan ürünü bulabilirsiniz.



Bu yazı kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak No : 65
+90 553 859 5959
+90 553 859 59 59

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Web Tasarım by BEYAZGÜL GROUP © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ