Banka Hesap Numaralarımız

+90 553 859 5959

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 20:00

BLOG
Anasayfa Blog Güneş Panelinde Kuş Kovucu Kullanmanız İçin 4 Neden

Güneş Panelinde Kuş Kovucu Kullanmanız İçin 4 Neden

22 Nisan 2022

Güvercinler, güneş panellerinin altına yuva yapmanın en büyük suçluları arasındadır. Çoğu güneş paneline sorunsuz bir şekilde ulaşabilirler ve kendilerini ve yavruları güvende tutmak için olabildiğince yükseğe yuva yapmayı tercih ettikleri için güneş panelleri mükemmel bir seçimdir.

Güneş Panellerinde Kuş Kovuculara İhtiyaç Duymanız İçin 4 Neden

Güneş panelleri, sabit bir yenilenebilir enerji kaynağı sağlamaktan mülkün değerini artırmaya kadar ev sahipleri için bir dizi avantaj sunar. Daha da iyisi, güneş panelleri kurmanın maliyeti, bir zamanlar olduğundan çok daha az, bu da onu birçokları için uygun bir yatırım haline getiriyor.

Çatınıza güneş panelleri takmanın birkaç dezavantajından biri de haşere kuşlarıdır. Çeşitli kuş türleri, güneş panellerini mükemmel yuvalama koşulları olarak görür ve yuvaları için onları hem insanlardan hem de yırtıcılardan uzak tutan güvenli bir yer sağlar.

Güvercinler, güneş panellerinin altına yuva yapmanın en büyük suçluları arasındadır. Çoğu güneş paneline sorunsuz bir şekilde ulaşabilirler ve kendilerini ve yavruları güvende tutmak için olabildiğince yükseğe yuva yapmayı tercih ettikleri için güneş panelleri mükemmel bir seçimdir.

Bu sorunu etkili bir şekilde caydırmanın tek yolu, panellere özel güvercin bariyerleri takmaktır. Güneş panelleriniz için güvercin bariyerlerine ihtiyaç duymanızın dört nedeni için aşağıya bakın:

1. Güvercinler Çatıda Çok Fazla Gürültüye Neden Olur

Bir çatının yüzeyinde koşuşturan güvercinlerin sesi nadiren sessizdir. Sürekli kalkış ve inişten çatıda dolaşan genç güvercinlere kadar, ürettikleri gürültü çoğu ev sahibi için kesinlikle rahatsız edicidir.

Aslında, insanları geceleri uyanık tutabilir veya sabahın erken saatlerinde uyandırabilir, bu da anlaşılır bir şekilde can sıkıcıdır. Güvercin bariyerleri, herhangi bir zamanda çatınızın büyük kısmına erişememelerini sağlayarak yarattıkları gürültü kirliliğini ortadan kaldırır.

2. Güvercinler Büyük Miktarda Pislik Yaratır

Güvercin pisliği, birinin çatısında isteyeceği son şeydir. Güvercin dışkıları yüksek oranda asidik olduğu için çatınızın yüzeyine zarar verebilir, güneş panellerinize zarar verme potansiyelinden bahsetmeye gerek bile yok.

Bu sadece dışkı biriktiğinde bir sorundur. Elbette, güneş panelleri güvercin yuvaları için mükemmel bir koruma sağlar, bu da onların dışkılarının tamamen kaplandığı ve büyük olasılıkla ortalığı karıştıracağı anlamına gelir.

3. Güvercin Kirliliği Güneş Panellerinin Verimliliğini Azaltır

Güvercin pislikleri sadece çatınızda hoş olmayan bir karışıklığa neden olmakla kalmaz, aynı zamanda güneş panellerinin verimliliğini de mahvetme potansiyeline sahiptir. Panellerin altına yuva yapan güvercinlerden kaynaklanan pislikler ve kirler muhtemelen güneş panellerinin yüzeyinde birikerek ne kadar güneş ışığını emeceklerini engelleyecektir.

Güvercin pisliği nedeniyle güneş panellerinin daha az etkili olması herkesin isteyeceği son şey olduğundan, bu kesinlikle bir sorundur, bu nedenle yuvalama alışkanlıklarını önlemek güneş panellerinizin etkilenmemesini sağlar.

4. Güvercinler Olukların Tıkanmasına Yol Açar

Dışkıları çatı yüzeyi ve güneş panelleri için sorunlara neden olduğu gibi, olukta da sorunlara yol açar. Çöp birikintileri, oluklara girerek tıkanıklıklara yol açar, bu da muhtemelen tamir ettirmek için ödemeniz gerekecek, gereksiz masraflara ve çok fazla zahmete neden olur.

Kısacası güvercinler güneş panellerinden aldığınız verimi azaltmakla birlikte, elektriksel problemlere de yol açar. Yangın riski oluştururlar. Yüksek maliyetli hasarlara sebebiyet verirler.

Hemen Güneş Panellerini Koruma Altına Alın.

Kuşkonmaz Bariyer Kullanın ( En Etkili Yöntem )

Kuş kovucu bariyer yöntemini tercih ederek çok kısa bir süre içerisinde kuş probleminizden kurtulabilirsiniz. Kuş kontrol yöntemleri arasında en popüler olan ve en etkili olarak adlandırdığımız plastik kuşkonmaz bariyer ürünü sizlere kuş kirliliğinden ve getirdikleri salgın hastalık risklerinden korumaktadır.

  1. Plastik Kuşkonmaz Bariyer 1D Model ( 32 Dikenli Güvercin, Karga Kuş Türleri İçin Etkili )
  2. Plastik Kuşkonmaz Bariyer 2D Model ( 28 Dikenli Serçe, Kırlangıç  gibi Kuş Türleri İçin Etkili )
  3. Plastik Kuşkonmaz Bariyer 3D Model ( 42 Dikenli, Tüm Kuş Türleri İçin Etkili )

Kuş caydırıcı sistem güvenlik özelliklerine sahiptir. Kuşlara zarar verebilecek ağ veya av tüfeği gibi bazı geleneksel yöntemlerle karşılaştırıldığında plastik kuşkonmaz bariyer, hayvan dostudur ve insancıl çözümüdür. Bir işletme, plastik kuşkonmaz gibi basit bir ürün ile, kuş caydırma sistemi gibi bir cihaz uygulanarak kuşlardan arındırılabilir. Mülkün tahribi kolayca önlenebilir ve müşterinin arabalarını korumak için bir itibar oluşturmak her zaman faydalıdır.

Size Uygun Profesyonel Kuş Kontrol Ürün ve Çözümleri

Kuskonmazbariyer.net ailesi olarak, kuşsuz bir ortama etkili ve insancıl çözümler sunan dünyanın en büyük kuş kontrol ürünleri üreticisi ve dağıtıcısıdır. Şimdi 6. yılını kutlayan şirket; bu ve diğer kuş kontrol önlemleri konusunda yardıma ihtiyaç duyanlar için eğitim ve kurulum hizmetleri. Kuş Kontrol Sistemleri ürün grubunun tamamı için 0553 859 59 59 numaralı telefonu arayın veya www.kuskonmazbariyer.net adresindeki web sitemizi ziyaret edin, e-posta: plastikkuskonmaz @ gmail.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.



Bu yazı kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak No : 65
+90 553 859 5959
+90 553 859 59 59

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Web Tasarım by BEYAZGÜL GROUP © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ