Banka Hesap Numaralarımız

+90 553 859 5959

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 20:00

BLOG
Anasayfa Blog Güvercin Kovma Yöntemleri Nelerdir ?

Güvercin Kovma Yöntemleri Nelerdir ?

08 Mart 2020

Güvercinlerin binalara inmesini önlemek için en iyi ürünlerden biri plastik kuşkonmaz dikenidir. Sivri dikenler düz olmayan iniş alanları yaratır. Asla canlılara zarar vermez.

Yaşam Alanlarınızda Güvercinleriniz mi var?

İşte Gerçekler.

Güvercinler, Türkiye'nin ve dünyanın bir numaralı haşere kuşudur. Ülkedeki şehirlerdeki binalara diğer kuşlardan daha fazla zarar verirler. Aşağıdaki makale de güvercinler hakkındaki gerçekleri öğrenin ve binalarınızın haşere güvercinlerinden ve neden oldukları hasarlardan korunduğundan emin olun.

1- Neden Güvercin Kovucu Ürün ?


Çoğu şehirde bulunan vahşi güvercinler, Kaya Güvercinleri veya bu güvercinlerin torunlarıdır. Büyük şehir binalarımıza çok benzeyen az sayıda yırtıcı ve çok sayıda barınak bulunan uçurumların üzerinde yuvalar inşa ediyorlar. Güvercinler yiyecek veya yuva inşa etmek için güzel bir yer arayan yüksek binalarda çok rahat tünemekte olup bu da sizin yaşam alanlarınıza yuva yapıp salgın hastalık getirmeye elverişli hale getirmektedir.. Onları terk etmeye teşvik etmek için onları rahatsız etmelisiniz ve işte güvenli ve insancıl güvercin kontrol ürünleri devreye giriyor.

2- En Etkili Güvercin Kovucu Kuşkonmaz Tel


Güvercinlerin binalara inmesini önlemek için en iyi ürünlerden biri plastik kuşkonmaz dikenidir. Sivri dikenler düz olmayan iniş alanları yaratır. Asla canlılara zarar vermez. Güvercinler çatıya, balkonlara, çıkmak, tünemek ve yuvalamak için daha uygun bir alan aramaya devam edecekler. Bu plastik kuşkonmaz bariyer sizlere %100 etki sağlayacaktır. Montaj tutkalı, vidalar veya bağlantı delikleri kullanılarak kurulumu kolaydır. Türkiye'de UV korumalı malzemelerle üretildikleri için binanızda uzun süre dayanırlar. Plastik kuşkonmaz teli sivri uçları, sağlık bakanlığı gibi daireler tarafından insancıl bir ürün olarak kabul edilir.



Bu yazı kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak No : 65
+90 553 859 5959
+90 553 859 59 59

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Web Tasarım by BEYAZGÜL GROUP © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ