Banka Hesap Numaralarımız

+90 553 859 5959

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 20:00

BLOG
Anasayfa Blog Kuşları Kaçırmak İçin En Etkili Yöntem Nedir ?

Kuşları Kaçırmak İçin En Etkili Yöntem Nedir ?

08 Kasım 2021

Kuşlar, yaşam alanlarımıza gelerek kirlilik yaratmaktadır. Pencere önleri,çatılar,balkonlarda kuş kovucu ürün uygulaması yaparak sizler de kuş kirliliğinden kurtulabilirsiniz. Yaşam alanlarınızdan kuşları kaçırmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Kuşlar, yaşam alanlarımıza girerek bir çok hastalığı yaşam alanlarımıza taşıyabilmektedir. Genellikle haşere kuşu olarak bilinen kumru ve güvercin kuşları pencere önlerinize gelerek yuvalama,tüneme vb kuş problemleri yaratmaktadır. Plastik kuşkonmaz ile önlem aldığınız takdirde kuş probleminizi tamamen ortadan kaldırmış olursunuz. Yaklaşık 1 pencere için 3 adet ürün gitmektedir. Çatı, balkon vb  tüm alanlarda da kullanılmaktadır. Kullanıldığı tüm alanlarda %100 etki sağlamaktadır.

Kuşları Kaçırmak İçin Ne Yapmalıyız ?

Kuşları yaşam alanlarınızdan uzaklaştırmak için ne yapmalıyız sorusunun en etkili ve net cevabı kuş problemi yaşanan alanları belirleyip bu alanlarda plastik kuşkonmaz bariyer ürününü kullanmaktır. Ürün 50 CM boyunda 15 CM genişliğindedir. Dikenli yapısı olduğu için kuşlara görsel caydırıcılık sağlamaktadır. Kuşlara herhangi bir zarar vermemektedir. 

Pencere ve Çatılarda Kuş Sorunlarından Kendinizi Nasıl Kurtarabilirsiniz ?

Türkiye'nin birçok ilinde ve bölgesinde bulunan güvercin ve diğer kuş türleri her yerde bulunur. Dahası, kuşlar sosyal ve insanları sever; yuvalarını kasıtlı olarak binalar ve evler üzerine inşa ederler. Yaşam alanlarımıza kuş dışkıları ve tüyler ile birçok salgın hastalık riskini bizlere taşımaktadır. Genellikle çatı ve bacalarda yuvalama yapmaktadır. Taşıdıkları çöpler ve tüyleri su oluklarını tıkamakta sizlerin bina temizliği vb maliyetler çıkarmaktadır. 

Binalarda Kuş Probleminin Önüne Nasıl Geçilir ?

Binaların, çatılarında, sövelerde, verandalarda, pencerelerde,balkonlarda,barbekülerde, su oluklarında birçok alanda kuş konma sorunu yaşanmaktadır. Öncelikle birkaç madde ile problemi belirlemeniz gerekmektedir. En uygun plastik kuşkonmaz ürününü tercih edip kısa süre içinde kuş kirliliğinden kurtulabilirsiniz.

1- Kuş Problemini Ciddiye Alın

Kuş sorunu önemsiz bir olay değildir. Korkusuz ve doğaları gereği ve binaların ve mülklerin içinde ve çevresinde yuva yapma eğilimi, bu kuşları gerçek sorunlara neden olan gerçek zararlılar haline getirir. Haşere kuşu olarak bilinen bu türler gerek gürültü gerekse kirliliğe sebep olmaktadır. 

2- Kuşların Size Yaşattığı Problemleri Belirleyin

Kuşlar becerikli yuva mimarlarıdır. Yuvaları inşa etmek için bulabilecekleri her şeyi kullanıyorlar. Dallar ve yapraklar gibi birçok malzemeyi yaşam alanlarınıza taşıyıp kirlilik yaratmaktadır. Ancak bazı kuş türleri de yapı malzemesi olarak çöp ve diğer kalıntıları kullanır. Kuşlar, tüm bu çeşitli malzemeleri, pencere kenarları, saçak, klima üniteleri, güneş panelleri, havalandırma delikleri, bacalar ve korunaklı ve korunmuş hissettikleri diğer küçük yerler de dahil olmak üzere tercih ettikleri yuvalama yerlerine taşır. Kuş yuvaları ve içinde yaşayan kuşlar ekipmana zarar verebilir ve hatta onları yok edebilir. Kuş dışkıları da dahil olmak üzere toz ve döküntüler içeri çekilebilir ve havaya yayılabilir. Havalandırma deliklerindeki ve Klima ünitelerindeki kuru, terk edilmiş yuvalar yangın tehlikesi oluşturur. Yuvalar su olukları ve tahliye borularını tıkayabilir.

3- Kuşların Yarattığı Hasarların Maliyetlerini Belirleyin

Kuş yuvalarından gelen hasar sadece başlangıçtır. Kuşlar, yuvaları için ahşapta delikler oluşturmak için kullandıkları güçlü, keskin gagalara sahiptir. Yuva kuşları, yeni evlerine yer açmak için evinizin parçalarını gagalarken saçaklara, pencerelere ve çatılara çok gerçek hasar verir. Ayrıca sert köpük yalıtımını gagalamayı, mülk sahipleri için yuvaları için sıcak, rahat köşeler ve çatlaklar oluşturmayı severler. Buda sizlerin her yıl belli maliyetlere sebep olmasıyla bilinmektedir. Her yıl birçok maliyet harcamak yerine sadece bir defa plastik kuşkonmaz bariyer uygulaması yaparak sizler de gereksiz maliyetlerin önüne geçmiş olursunuz. 

Ancak kuş yuvaları tek sorun değildir; pislikler hakkında konuşmakta gerekmektedir. Kuşlar dışkılarını tünedikleri pencere, kapı, kanopi, klima üniteleri, güneş panelleri, güvenlik kameraları, ışıklar, kaldırımlar ve merdivenlere bulaştırmaktadır. Bu dışkılar temizlenmediği takdirde, asidik, yüksek derecede aşındırıcı dışkılar metal, ahşap, plastik, vinil, beton ve hatta taşa kalıcı olarak zarar verecektir.

4- Kuş Kirliliğinin Getirdiği Sağlık Sorunu Riskini Önemseyin

Dağınık kuş yuvaları ve kötü pislikler sizi kuşların rahatsız edici olduğuna ikna etmek için yeterli değilse, kuş türleri genellikle insanların yaşam alanlarını kolayca paylaşabilen keneler ve akarlar gibi parazitler taşır. Daha da kötüsü, bu parazitlerin çoğunun klamidiyoz, koksidiyoz, tüberküloz, çeşitli ensefalit virüsleri ve iç parazitler gibi insanları tehdit edebilecek tehlikeli hastalıklar taşımasıdır. Kuşların ve yuvalarının varlığı, özellikle gıdaların depolandığı, işlendiği veya servis edildiği alanlarda çok gerçek bir insan sağlığı tehlikesi yaratır. 

Kuşların Yaşam Alanlarınızda Yarattığı Diğer Problemler Nelerdir ?

Büyük kuş popülasyonlarına eşlik eden kirlilikler, binalarda ki hasarlar ve hastalıkların yanı sıra, bu haşere kuşları başka bir kaç sıkıntıya da neden olur.

Gürültü : Eğer onları evinizde bulduysanız, bunun farkındasınız çünkü güneş doğmaya hazırlanırken muhtemelen her sabah saat 3 ila 4 arasında sizi uyandırıyorlar. Ancak kuşlar ayrıca binaların içinde dikkat dağıtıcı bir unsur olabilir. Gürültülü konuşmaları çalışanlar arasında stres yaratarak hatalara, iletişimsizliklere ve operasyonların bozulmasına neden olur.

Kuşlar İçin Gerçek Çözümler Nelerdir ?

Kuskonmazbariyer.net ekibinde hizmet veren kuş kontrol uzmanları haşere kuş kontrolünü ciddiye almaktadır. Kuşların neden olduğu kontrolsüz nüfus popülasyonlarını tamamen anlıyoruz ve kuşları uzak tutmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış gerçek, kalıcı çözümlerimiz var. Kuş sorununuzu çözmek, kuşların orada yuvalanmasını önlemek için kuşların konabileceği tüm alanlarda plastik kuşkonmaz uygulamak kadar basit olabilir, ancak kanıtlanmış kuş kontrol çözümlerinin bir kombinasyonunu içeren düşünceli bir strateji gerektirme olasılığı daha yüksektir.

Yaşam Alanlarında Kuş Kovucu Ürün Kullanımı Nasıl Olmalı ?

Kuskonmazbariyer.net ailesi olarak, kuşsuz bir ortama etkili ve insancıl çözümler sunan dünyanın en büyük kuş kontrol ürünleri üreticisi ve dağıtıcısıdır. Şimdi 6. yılını kutlayan şirket; bu ve diğer kuş kontrol önlemleri konusunda yardıma ihtiyaç duyanlar için eğitim ve kurulum hizmetleri. Kuş Kontrol Sistemleri ürün grubunun tamamı için 0553 859 59 59 numaralı telefonu arayın veya www.kuskonmazbariyer.net adresindeki web sitemizi ziyaret edin, e-posta: plastikkuskonmaz @ gmail.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.



Bu yazı kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak No : 65
+90 553 859 5959
+90 553 859 59 59

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Web Tasarım by BEYAZGÜL GROUP © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ