Banka Hesap Numaralarımız

+90 553 859 5959

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 20:00

BLOG
Anasayfa Blog Plastik Kuşkonmaz Diken İstanbul

Plastik Kuşkonmaz Diken İstanbul

21 Mayıs 2019

Plastik kuşkonmaz diken İstanbul gibi büyük şehirlerdeki özellikle tarihi yapıları korumak için önemlidir. Sadece tarihi yapıları korumak için değil aynı zamanda kişiler kendi evlerinin balkon kenarlarına, pencere kenarlarına, çatılarına veya bacalarına plastik kuşkonmaz diken koyarak kuşları uzak tutabilirler.

Plastik Kuşkonmaz Diken İstanbul

Eski yöntemlere (korkuyla, sesle veya kokuyla) kıyasla plastik kuşkonmaz diken kullanımı oldukça yaygındır. Plastik kuşkonmaz diken İstanbul gibi büyük şehirlerdeki özellikle tarihi yapıları korumak için önemlidir. Sadece tarihi yapıları korumak için değil aynı zamanda kişiler kendi evlerinin balkon kenarlarına, pencere kenarlarına, çatılarına veya bacalarına plastik kuşkonmaz diken koyarak kuşları uzak tutabilirler.

Neden Plastik Kuşkonmaz Tercih Edilir?

Güvercin, martı veya karga gibi benzeri kuşları uzak tutmak için kullanılan diğer yöntemlerin maliyeti fazladır. Ayrıca eski yöntemler kalıcı bir çözüm olmamakla birlikte estetik, dayanıklılık ve kullanım ömrü açısından eksilere sahiptir. Bu açısında düşünüldüğünde plastik kuşkonmaz kullanımı ön plana çıkmaktadır. Çünkü kullanım ömrü oldukça uzundur. Montelenmesi ve kullanımı diğer yöntemlere kıyasla basit ve daha pratiktir. Bazı plastik kuşkonmaz dikenlerinin altlarında bulunan vida yuvaları ile istenilen yere kolayca monte edilebilmesi veya bazı bağlama aletleri ile istenilen yere kolayca bağlanabilmesi kullanım esnekliği sağlar. Ek olarak, plastik kuşkonmaz dikenler olumsuz hava şartlarına ve güneşin zararlı etkilerine karşı da dayanaklıdır



Bu yazı kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak No : 65
+90 553 859 5959
+90 553 859 59 59

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Web Tasarım by BEYAZGÜL GROUP © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ