Banka Hesap Numaralarımız

+90 553 859 5959

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 20:00

BLOG
Anasayfa Blog Sera ve Tarımsal Alanlarda Kuş Kovucu Ürün Kullanımı

Sera ve Tarımsal Alanlarda Kuş Kovucu Ürün Kullanımı

08 Kasım 2021

Sera,tarımsal alanlar,depolar,fabrikalar,silolar gibi birçok alanda kuş problemi yaşanmaktadır. Kuş kirliliği ve taşıdıkları hastalıklar bu yollar ile bulaşabilmektedir. Sizler de plastik kuşkonmaz uygulayarak kuş probleminden tamamen kurtulabilirsiniz.

Haşere kuşu olarak adlandırdığımız güvercin ve türevleri tarımsal alanlara büyük zarar vermektedir. Tarımsal depolarda stoklanan bir çok ürün kuş dışkısı ile kirlenmektedir. Kuş dışkıları asidik bir yapıda olduğu için ürünlere zarar vermekle kalmayıp kuşlar tarafından taşınan birçok hastalığıda tarımsal ürünlere taşımaktadır. Depoların çatı kısmında tüneyen ve yuvalayan kuşlar için plastik kuşkonmaz bariyer ürününü önermekteyiz. Kullanıldığı tüm alanlarda kuş problemini tamamen ortadan kaldırmaktadır. 

Kuş dışkıları ayrıca tarımsal ürünlerin boyalarını da yakmaktadır. Plastik kuşkonmaz kuş dikeni uygulayarak bu sorunuda tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Seralarda da sıklıkla tercih edilen bu ürün, kuşların sera içine girip birçok sebze ve meyvede verdiği zararı göz ardı etmemek gerekir. Ürünlerin aldığı zararlardan dolayı hasat zamanı gelirinize yansımaktadır. Seranın iç kısımlarında kuşların konabileceği tüm alanlara uygulanabilir. Böylelikle seralarda yaşanan kuş problemlerinin önüne geçmiş olunmaktadır. Özellikle file uygulaması ile sera girişlerinide kapatabilirsiniz. Buda kuşların girmesini engellemektedir. 

Özellikle güvercin kovucu ürünleri olarak bilinen plastik kuşkonmaz bariyer ürününü tercih ederek birazda olsa kuşları yaşam alanlarınızdan uzaklaştırarak sağlığımızı koruma altına alabiliriz. Plastik kuşkonmaz bariyer uzun ömürlü olup dezenfekte edilerek üretilen bir üründür. Özel polikarbon içeriği ile üretilmekte olup. Sizlerin sağlığına önem vererek üretilen ürünlerimiz kargo öncesi dahil dezenfekte edilmektedir. Güvenle sipariş verebilirsiniz.

Tarımsal Alanlarda Sorun Yaşadığınız Kuş Türleri Nelerdir ?

Kuşlar farklı boyutlarda olan canlılardır. Güvercin, kumru, karga, martı, leylek gibi birçok çeşidi vardır. Önceliğimiz bu sevimli canlılara asla zarar vermeden onları bizim yaşam alanlarımızdan kendi yaşam alanlarına doğaya döndürmektir. Ürünümüz bu konuda %100 olarak etkilidir. Fakat sorun yaşadığınız kuş türlerine göre ürün önerisinde bulunmaktayız. Üründen %100 etki almanız için sorun yaşadığınız kuş türünü bizlere iletiniz. 

Ülkemizde Yaygın Olarak Bulunan Zararlı Kuş Türleri Nelerdir ?

Daha yaygın zararlı kuşlardan bazıları şunlardır:

Güvercinler: Bu kuşlar hemen hemen her şeye zarar vermektedir. Meyveler, sebzeler, tahıllar, tohumlar, böcekler ve atık yiyecekler. Bina çıkıntıları, kirişler, balkonlar, çatı kenarları, verandalar, klima motorları, pencere önleri gibi birçok alanda kuş kovucu ürün ile korunma sağlanması gerekmektedir. Güvercinler Köprülerin altında veya ahırların içinde yuva yapmaktadırlar. Fincan tabağı benzeri yuvaları genellikle gövdelerden ve yapraklardan yapılır. Güvercin dışkıları son derece asidiktir ve sonunda çoğu yüzeye, hatta mermer,beton gibi yüzeylere dahi zarar vermektedir. Güvercin kovucu için önerdiğimiz ürün ise Plastik Kuşkonmaz Bariyer 3D Model üründür. Şeffaf rengi ile göz kirliliği yaratmaz ve sizleri güvercin sorunundan kesin olarak kurtarır.

Tarımsal Alanlarda Kuş Kovucu Ürün Kullanımı Nasıl Olmalı ?

Kuskonmazbariyer.net ailesi olarak, kuşsuz bir ortama etkili ve insancıl çözümler sunan dünyanın en büyük kuş kontrol ürünleri üreticisi ve dağıtıcısıdır. Şimdi 6. yılını kutlayan şirket; bu ve diğer kuş kontrol önlemleri konusunda yardıma ihtiyaç duyanlar için eğitim ve kurulum hizmetleri. Kuş Kontrol Sistemleri ürün grubunun tamamı için 0553 859 59 59 numaralı telefonu arayın veya www.kuskonmazbariyer.net adresindeki web sitemizi ziyaret edin, e-posta: [email protected] adreslerinden ulaşabilirsiniz.



Bu yazı kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak No : 65
+90 553 859 5959
+90 553 859 59 59

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Web Tasarım by BEYAZGÜL GROUP © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ