Banka Hesap Numaralarımız

+90 553 859 5959

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 20:00

BLOG
Anasayfa Blog Güvercinleri Nasıl Uzak Tutarsınız: 8 Etkili Yöntem

Güvercinleri Nasıl Uzak Tutarsınız: 8 Etkili Yöntem

13 Nisan 2022

Pencerelerinizdeki kuş pisliklerini temizlemekten bıkmış olsanız da, sürekli uğultu sizi çıldırtıyor olsa da, güvercin haşere kontrol uzmanlarımız güvercinleri çatınızdan uzak tutmanın bazı harika yollarını aşağıda sıraladı.

Güvercinleri Evinizden Nasıl Uzak Tutarsınız?

Pencerelerinizdeki kuş pisliklerini temizlemekten bıkmış olsanız da, sürekli uğultu sizi çıldırtıyor olsa da, güvercin haşere kontrol uzmanlarımız güvercinleri çatınızdan uzak tutmanın bazı harika yollarını aşağıda sıraladı. Bu 8 yöntemi tercih ederek sizlerde kuş probleminizden hızlıca kurtulabilirsiniz. Unutmayın ki, güvercin ve birçok kuş türü vucutlarında bulaşıcı ve ölümcül risk taşıyan birçok hastalığı barındırmaktadır. Bunları yaşam alanlarımıza kadar getirmektedir.

Kuşkonmaz Bariyer Kullanın ( En Etkili Yöntem )

Kuş kovucu bariyer yöntemini tercih ederek çok kısa bir süre içerisinde kuş probleminizden kurtulabilirsiniz. Kuş kontrol yöntemleri arasında en popüler olan ve en etkili olarak adlandırdığımız plastik kuşkonmaz bariyer ürünü sizlere kuş kirliliğinden ve getirdikleri salgın hastalık risklerinden korumaktadır.

  1. Plastik Kuşkonmaz Bariyer 1D Model ( 32 Dikenli Güvercin, Karga Kuş Türleri İçin Etkili )
  2. Plastik Kuşkonmaz Bariyer 2D Model ( Serçe, Kırlangıç  gibi Kuş Türleri İçin Etkili )
  3. Plastik Kuşkonmaz Bariyer 3D Model ( 42 Dikenli, Tüm Kuş Türleri İçin Etkili )

Kuş Kovucu Balon ve Şahin Figürlerini Kullanın

Bu hafif uçurtmalar genellikle şahin silüetleri şeklinde satılır ve güvercinleri korkutup kaçırmada harikadır. Onları kuşların genellikle tünediği yerlere yerleştirin, onları düzenli olarak hareket ettirmeyi unutmayın. Güvercinler onun varlığına alışırlarsa, hemen hemen ona karşı bağışıklık kazanırlar ve artık korkmazlar.

Yansıtıcı Kuş Kovucu Şeritleri Kullanın

Güneş, yansıtıcı bir nesneye çarptığında, güvercinlerin görüşünü engelleyen bir prizma etkisi yaratır. Çatınız, yansıtıcı bant veya folyo balonlar gibi yansıtıcı herhangi bir şeyle kaplıysa, çökmeleri pek olası değildir.

Artık hiç dinlemediğiniz eski CD'leri ne yapacağınızı merak ediyorsanız, onları yakındaki ağaçlara veya tentelere de asabilirsiniz ve bu güvercinleri uzak tutmak için yeterli olacaktır.

Eğimli Alanlar Yaratın

Güvercinleri çıkıntılardan ve diğer düz yüzeylerden uzak tutmak için üzerlerini eğimli bir sac parçasıyla örtün. Fiziksel olarak bir yere yerleşemezlerse, o zaman yapmazlar.

Doğal Kuş Kovucuları Kullanın

Güvercinleri uzak tutmada oldukça etkili olabilecek bir dizi ev yapımı ilaç vardır. Kuşların çatınızda toplanma eğiliminde olduğu güçlü baharat topları veya kapları yerleştirmeyi deneyin. Kullanılacak en iyi baharatlar arasında pul biber, acı biber, karabiber ve tarçın bulunur.

Zehir başka bir yere taşınırsa, masum vahşi hayata, evcil hayvanlara veya çocuklara istemeden zarar verebileceğinizden lütfen zehiri bırakmaktan kaçının. Bu yoldan gitmek istiyorsanız, her zaman profesyonel bir güvercin kovucu hizmeti veren kişiler ile konuşun.

Kuş Ağı Kullanın

Ağ, ahır kirişlerinin ve diğer olası tüneme noktalarının üzerindeki boşlukları kapatmak için kullanılabilir.

Mülkünüzü Güvercinler İçin İstenmeyen Alan Haline Getirin

Güvercinlerin yerleşmesi kolaysa, yapacaklarını garanti edebilirsiniz. Alt döşemeler, havalandırma delikleri, bacalar, oluklar ve büyük boşluklar gibi güvercin dostu alanlar için mülkünüzü kontrol edin. Yukarılarda herhangi bir yer doğal olarak bu kuşların yuva yapması için davetkar bir yer olacak ve oraya neredeyse hiç çıkmadığınız için rahatsız edilmeyecekler.

Potansiyel yuvalama noktalarını kontrol etmenin yanı sıra, güvercinlerin yaşaması için potansiyel yiyecek kaynakları olmadığından emin olmaya çalışın. Çöp torbalarını, içindekilere erişememeleri ve yuvalarına götürmemeleri için kapakları sağlam metal bidonlarda saklayın. Ayrıca evcil hayvanları dışarıda beslemekten kaçının veya yemeklerini bitirir bitirmez kaselerini temizlemeyi unutmayın.

Haşere Kuş Kontrol Yöntemlerini Tercih Edin

Bir güvercin sorunuyla başa çıkmanın en iyi yolu bir kuş kovucu hizmeti veren uzman ekipten yardım almaktır. Onlardan nasıl kurtulacaklarını tam olarak bileceklerdir ve dahası, size onları nasıl sonsuza kadar uzak tutacağınızı da söyleyebileceklerdir.

Size Uygun Profesyonel Kuş Kontrol Ürün ve Çözümleri

Kuskonmazbariyer.net ailesi olarak, kuşsuz bir ortama etkili ve insancıl çözümler sunan dünyanın en büyük kuş kontrol ürünleri üreticisi ve dağıtıcısıdır. Şimdi 6. yılını kutlayan şirket; bu ve diğer kuş kontrol önlemleri konusunda yardıma ihtiyaç duyanlar için eğitim ve kurulum hizmetleri. Kuş Kontrol Sistemleri ürün grubunun tamamı için 0553 859 59 59 numaralı telefonu arayın veya www.kuskonmazbariyer.net adresindeki web sitemizi ziyaret edin, e-posta: plastikkuskonmaz @ gmail.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.



Bu yazı kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak No : 65
+90 553 859 5959
+90 553 859 59 59

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Web Tasarım by BEYAZGÜL GROUP © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ