Banka Hesap Numaralarımız

+90 553 859 5959

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 20:00

BLOG
Anasayfa Blog Kuş Kovucu Ürünler Temizlik Maliyetlerini Düşürüyor

Kuş Kovucu Ürünler Temizlik Maliyetlerini Düşürüyor

16 Nisan 2022

Birçok insan kuş pisliği ve yuvalarının ciddi sorunlara yol açmayacağına inanıyor. Bununla birlikte, düzenli olarak bakılmadığı takdirde dışkılar sağlık açısından risk oluşturabilir.

Kuş Kovucu Sistemler Temizlik Maliyetleri Düşürüyor

Kuşlar işinizi etkiliyor mu?

Oto galerileri, satış ofisleri, fabrikalar, üretim tesisleri, depolama tesisleri, işletmeler, havalimanları, servis alanlarında veya otoparklar için en büyük sorunlardan biri olarak bilinmektedir. Birçoğu merkezi bölgelerde, restoranlara veya fast-food arabalarına yakın konumlanmıştır. Birçok kuş türü için bol miktarda yiyecek kaynağı yaratmaktadır.

Sığırcıklar, serçeler, martılar ve güvercinler gibi göçmen olmayan kuşlar, yuva yapmak, tünemek veya yiyecek içecek araması için en iyi yerleri bu tip alanlarda bulacaktır. Burası kendilerini rüzgar, yağmur ve kar gibi hava şartlarından koruyabilecekleri bir yer olmaktadır.

Kuşların hastalık bulaştırabileceğini biliyor muydunuz ?

Birçok insan kuş pisliği ve yuvalarının ciddi sorunlara yol açmayacağına inanıyor. Bununla birlikte, düzenli olarak bakılmadığı takdirde dışkılar sağlık açısından risk oluşturabilir. Bu nedenle, kuş pisliklerinin temizlenmesi, otoparklarda veya araba galerilerinde yüksek işçilik maliyetlerine neden olabilir.

Bu tip haşere kuşları çalışan sayısı yüksek olan firmalarda ; Firmanın imaj sorunu , markaya zarar vermesi bir yana kuşlardan gelebilecek hastalıklara da davetiye açmaktadır. Kuşlar birçok araştırma sonucunda insanlara bulaşabilecek 60’ı gecik hastalık riski taşımaktadır. Bunlar kuşların dışkısı, tüyleri, döküntüleri, yuva malzemeleri, temas ettikleri alanlar, yarattıkları kirlilikler ile bu riskleri yaşam alanlarımıza kolaylıkla taşımaktadırlar.

Kuş Kovucular Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin ; Güvercinleri Nasıl Uzak Tutarsınız 8 İpucu ? Rehberimizi inceleyip detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sıfır araç sahibi otomobil bayilerinde, araçların yeni müşteriler için temiz tutulması çok önemlidir. Kuş pislikleri buna müdahale edebilir, çünkü bu çok zaman alabilir ve kuşlar tanıdık ziyaretçilerse günlük bir mücadele olabilir.

Paranızı nasıl korursunuz?

Etkili bir kuş kovucu sistemin kullanılması, işçilik ve temizlik maliyetlerinin düşürülmesine yardımcı olacaktır. Araba galerileri ve otoparklar, 4 farklı plastik kuşkonmaz bariyer modeli seçeneğine sahip olarak kuş pisliği karmaşasını verimli bir şekilde yönetebilir. Bu, kuş kovucu diken kuşların iniş yaptığı belirlenmiş alanlara tünemeyecekleri ve yuvalayamayacakları anlamına gelir. Bu kuş caydırıcı sistemin yuvalama mevsiminden önce kurulması gerektiğine dikkat etmek önemlidir. Bazı ülkeler, kuşlar yuvalarını yaptıktan ve yumurtladıktan sonra yuvaların kaldırılmasını veya rahatsız edilmesini yasaklar.

Kuşkonmaz Bariyer Kullanın ( En Etkili Yöntem )

Kuş kovucu bariyer yöntemini tercih ederek çok kısa bir süre içerisinde kuş probleminizden kurtulabilirsiniz. Kuş kontrol yöntemleri arasında en popüler olan ve en etkili olarak adlandırdığımız plastik kuşkonmaz bariyer ürünü sizlere kuş kirliliğinden ve getirdikleri salgın hastalık risklerinden korumaktadır.

  1. Plastik Kuşkonmaz Bariyer 1D Model ( 32 Dikenli Güvercin, Karga Kuş Türleri İçin Etkili )
  2. Plastik Kuşkonmaz Bariyer 2D Model ( Serçe, Kırlangıç  gibi Kuş Türleri İçin Etkili )
  3. Plastik Kuşkonmaz Bariyer 3D Model ( 42 Dikenli, Tüm Kuş Türleri İçin Etkili )

Kuş caydırıcı sistem güvenlik özelliklerine sahiptir. Kuşlara zarar verebilecek ağ veya av tüfeği gibi bazı geleneksel yöntemlerle karşılaştırıldığında plastik kuşkonmaz bariyer, hayvan dostudur ve insancıl çözümüdür. Bir işletme, plastik kuşkonmaz gibi basit bir ürün ile, kuş caydırma sistemi gibi bir cihaz uygulanarak kuşlardan arındırılabilir. Mülkün tahribi kolayca önlenebilir ve müşterinin arabalarını korumak için bir itibar oluşturmak her zaman faydalıdır.

Size Uygun Profesyonel Kuş Kontrol Ürün ve Çözümleri

Kuskonmazbariyer.net ailesi olarak, kuşsuz bir ortama etkili ve insancıl çözümler sunan dünyanın en büyük kuş kontrol ürünleri üreticisi ve dağıtıcısıdır. Şimdi 6. yılını kutlayan şirket; bu ve diğer kuş kontrol önlemleri konusunda yardıma ihtiyaç duyanlar için eğitim ve kurulum hizmetleri. Kuş Kontrol Sistemleri ürün grubunun tamamı için 0553 859 59 59 numaralı telefonu arayın veya www.kuskonmazbariyer.net adresindeki web sitemizi ziyaret edin, e-posta: plastikkuskonmaz @ gmail.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.



Bu yazı kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak No : 65
+90 553 859 5959
+90 553 859 59 59

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Web Tasarım by BEYAZGÜL GROUP © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ