Banka Hesap Numaralarımız

+90 553 859 5959

[email protected]

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 20:00

BLOG
Anasayfa Blog Kuşları Çatınızdan Nasıl Uzaklaştırırsınız ?

Kuşları Çatınızdan Nasıl Uzaklaştırırsınız ?

22 Kasım 2021

2008 yılından bu yana kuş kovucu sektöründe hizmet veren firmamız sizler için kuşları çatınızdan ve mülkünüzden uzak tutan etkili bir kuş kovma yöntemi sağlayan geniş bir kuş kovucu ürün yelpazesi sunuyoruz ve bunların tümü, kuşlara zarar vermek yerine onları uzaklaştırmak için insancıl bir şekilde tasarlanmıştır.

Kuşları Çatınızdan Nasıl Uzaklaştırırsınız ?

Kuşların yaşam alanlarımıza akın etme şeklini neyin belirlediğine dair çok sayıda araştırma yapıldı ve insanlar, güvercinlerin, saatte 30 kmh üzerine çıkabilen hızlarda havada takla atarak dönüşlerini nasıl yapabildiklerine yıllarca şaşırdılar. Bunu nasıl ve neden yaptıklarına ve oyundaki hava akrobasisinin arkasındaki bilime bakılmaksızın, bu kuş sürüleri çatılarımıza konduğunda kendimizi tedirgin hissetmekten kendimizi alamıyoruz.

Arada bir martı bile düz bir çatıda yüksek perdeli ayakları ile sıkıntı yaratabilir, ama türü ne olursa olsun, kuşların çatınıza tünemesi ve yuva yapması, yukarıda bahsedilen gürültüden, çöp ve pislik taşıma ve yuvalama yoluyla yarattıkları karmaşaya ve geride bıraktıkları kaçınılmaz pisliklere kadar sayısız sorun yaratabilir. Bu dışkılar, tüm kuş dışkılarında olduğu gibi, son derece zehirlidir ve bizim için potansiyel olarak zararlıdır ve kuşların geride bıraktıkları pisliklerle uğraşmak yerine, sorunun ortaya çıkmasını engellemeyi tercih etmeniz en mantıklı karar olabilir. Burada kuşları çatınızdan uzak tutmak için bazı önemli ipuçlarını ve firmamız bünyesinde satılan ürünlerin size nasıl yardımcı olabileceğini listeleyelim.

Çatı , Su Olukları, Bacalar ve Pencere Pervazlarında Güvercin Kovucu Ürün Kullanımı

2008 yılından bu yana kuş kovucu sektöründe hizmet veren firmamız sizler için kuşları çatınızdan ve mülkünüzden uzak tutan etkili bir kuş kovma yöntemi sağlayan geniş bir kuş kovucu ürün yelpazesi sunuyoruz ve bunların tümü, kuşlara zarar vermek yerine onları caydırmak için insancıl bir şekilde tasarlanmıştır. Tüylü dostlarımızı göründükleri gibi dikene oturtmak için değil, inmelerini rahatsız veya imkansız hale getirerek onları belirli alanlara inmekten caydırmak için tasarlanan kuş dikeni ürünlerimizde de durum böyledir. Önceliğimiz canlıların sağlığı, onları binalarımız yerine fabrikalar yerine doğal yaşam alanları olan ormanlara geri döndürmeyi hedefliyoruz.

Ayrıca sadece Martı ve Güvercin kuşlarını değil, aynı büyüklükteki diğer kuşları da çatınızdan uzak tutmak için tasarlanmış Martı Dikenlerinden farklı kuş türleri için uygun çok çeşitli plastik kuşkonmaz dikenleri mevcuttur. Güvercinleri ve bu boyuttaki kuşları uzak tutmak için tasarlanmış Güvercin Kovucu Ürünler sunuyoruz. Çatınız ve daha küçük kuşlar için 3D Model Kuşkovar ve 1D Model Kuşkovar satıyoruz. Kuş kovucu ürünlerin montajı kolaydır ve firmamızda çatı kenarları, oluklar ve pencere pervazları için kuş kovucu ürünler satıyoruz, bu nedenle nereye monte edilmeleri gerektiğine bakılmaksızın, bunları takmak için ihtiyacınız olan hem sabitlemelere hem de araçlara sahibiz.

Bina Çatısında Martı Kovucu Ürün Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?

Bazı çatı türleri için, özellikle kuşkonmaz bariyer yerleştirmenin oldukça önemi vardır. Çatı yapısı gereği kuşlara konabilecekleri, yuvalayabilecekleri yerler mevcuttur. Çatılarda kuşları rahatsız edemediğiniz için uzun süre boyunca orda yaşayabilir ve sizlere gerek gürültü gerekse binanızı kirletebilir, bacalarınızı tıkayabilmektedir. Bunu yapmak, Martı Kovucu Ürün ile aynı şekilde çalışır ve Martıların herhangi bir tuzak sağlamadan veya dolaşmalarına neden olmadan çatıya çıkmalarını ve konmalarını önler, bu caydırıcıların başarmak için tasarlandığı şey bu değildir. Güvercinleri ve Martıları caydırmak için özel olarak hazırlanmış kuş kovucu ürünler satıyoruz, ancak ürünlerimiz, problem yaşadığınız alanları bilmeniz koşuluyla çoğu kuş türünü caydırmak için uyarlanabilir.

Düz Çatılarda Kuş Kovucu Ürün Kullanımı

Mülkünüzün düz bir çatısı varsa, plastik kuşkonmaz modelleri tam ihtiyacınızı gidermek için üretilmektedir. Düz çatılarda kullanımı ve uygulanması oldukça kolay olan bu ürünler ile sizlerde çatılarda kuş probleminize son verebilirsiniz.

Görsel Caydırıcılar Büyük Bir Ek Önlemdir

İster tek başına kullanılsın, ister daha önce saydığımız caydırıcılara ek olarak; Görsel Caydırıcılar çatılarda oldukça etkilidir ve bu caydırıcıları diğerlerinin aksine çatınıza yerleştirerek Mülkünüzün kuş problemi olan alanlarını, mülkünüzün estetiğini korumaya yardımcı olacak şekilde size görünmeyecektir. Şeffaf renkli tercih etmeniz durumunda sizler tarafından gözükmese dahi kuşlar için %100 caydırıcı olacaktır.

Yaşam Alanlarında Kuş Kovucu Ürün Kullanımı Nasıl Olmalı ?

Kuskonmazbariyer.net ailesi olarak, kuşsuz bir ortama etkili ve insancıl çözümler sunan dünyanın en büyük kuş kontrol ürünleri üreticisi ve dağıtıcısıdır. Şimdi 6. yılını kutlayan şirket; bu ve diğer kuş kontrol önlemleri konusunda yardıma ihtiyaç duyanlar için eğitim ve kurulum hizmetleri. Kuş Kontrol Sistemleri ürün grubunun tamamı için 0553 859 59 59 numaralı telefonu arayın veya www.kuskonmazbariyer.net adresindeki web sitemizi ziyaret edin, e-posta: plastikkuskonmaz @ gmail.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.



Bu yazı kere okundu.

DİĞER YAZILAR

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Bizi Arayın +90 553 859 5959

Ertuğrul Mahallesi Eski Bedesten Sokak No : 65
+90 553 859 5959
+90 553 859 59 59

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Plastik Kuşkonmaz Bariyer

Web Tasarım by BEYAZGÜL GROUP © 2013 Tüm Hakları Saklıdır.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ